Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Amasya’da FETÖ operasyonları

Amasya’nın Suluova ve Merzifon ilçelerinde Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda Suluova’da 6 kişi tutuklandı. Merzifon’da ise hakkında yakalama kararı çıkartılan...

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2016 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2016 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Amasya’nın Suluova ve Merzifon ilçelerinde Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda Suluova’da 6 kişi tutuklandı. Merzifon’da ise hakkında yakalama kararı çıkartılan 18 kişiden 13’ü gözaltına alındı.
Amasya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri ilçede bazı dernek, iş yeri ve evlere eş zamanlı operasyon düzenledi. Soruşturma kapsamında Suluova’da gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 6 kişi çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
Operasyonun Merzifon ayağında aralarında iş adamı ve esnaflarında olduğu 13 kişi gözaltına alındı. 5 kişi ise adreslerinde bulunamadı. Gözaltına alınan kişiler arasında Bolu’da aracının içinde durdurulan Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Altınay da bulunuyor.
Zanlılardan Amasya il merkezine getirilenlerin emniyetteki işlemleri sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.