Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ALTSO Başkanı Şahin serbest bırakıldı

Antalya’nın Alanya ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında tutuklanan Alanya Ticaret Odası Başkanı (ALTSO) Mehmet Şahin, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.FETÖ/PDY...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Alanya ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında tutuklanan Alanya Ticaret Odası Başkanı (ALTSO) Mehmet Şahin, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 29 Temmuz’da tutuklanan ALTSO Mehmet Şahin, avukatlarının bir üst mahkemeye itirazı üzerine tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Başkan Mehmet Şahin’in avukatları Fatih Barcın ile Gamze Gargı Çolak’ın 4 Ağustos günü tutukluluğa itiraz dilekçesi bir üst mahkeme tarafından kabul edildi. Gece yarısı serbest bırakılan Başkan Şahin, Alanya’da büyük bir kalabalık tarafından davul ve zurna eşliğinde karşılandı. Anıt Meydanı’nda toplanan kalabalık, Başkan Şahin’i tezahüratlar eşliğinde omuzlarda demokrasi nöbetinin tutulduğu Atatürk Anıtı önüne götürdü.
Öte yandan, Şahin ile aynı zamanda tutuklanan eski İlçe Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Kutlu ile eski İlçe Emniyet Müdürü Erkan Dur da sabah saatlerinde tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.