Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altın hırsızlığına 1 tutuklama

Samsun’da çaldıkları altınları kuyumcuya satmak isterken yakalanan 3 kişiden 1’i tutuklanırken, 2’si ise mahkemece serbest bırakıldı.Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Fevziçakmak Mahallesi’nde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2016 20:11
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2016 20:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’da çaldıkları altınları kuyumcuya satmak isterken yakalanan 3 kişiden 1’i tutuklanırken, 2’si ise mahkemece serbest bırakıldı.
Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Fevziçakmak Mahallesi’nde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, evlerden ziynet eşyası ve para hırsızlığı suçundan çok sayıda suç kaydı bulunan 3 çocuk annesi Y.Y.(21) adlı genç kadın ile yanında bulunan akrabaları D.Y.(14) ve B.Y.(17) adlı kızları takibe aldı. Şüphe üzerine takibe alınan 3 kişi bir kuyumcuya girmek isterken polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan Y.Y., B.Y. ve D.Y.’nin üzerinde yapılan aramada kuyumcuya satmak için getirdikleri çok sayıda çalıntı ziynet eşyası ele geçti. Y.Y. Hırsızlık Bürosu’na götürülürken, yaşları küçük olan D.Y. ve B.Y. ise Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
Polisteki işlemleri tamamlanan 3 kişi bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Y.Y. tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi’ne gönderilirken, yaşları küçük 2 kız ise mahkemece serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.