Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alparslan Çiftine Son Görev

Öğretim görevlisi olan ve kazada hayatını kaybeden çift son yolculuklarına uğurlandı.Ortadoğu Teknik Üniversitesi’nde (OTDÜ)’de görev yapan öğretim görevlisi Zişan Güner Alparslan (29) ve eşi öğretim görevlisi Mustafa Alparslan (27)...

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2015 18:43
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2015 18:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öğretim görevlisi olan ve kazada hayatını kaybeden çift son yolculuklarına uğurlandı.
Ortadoğu Teknik Üniversitesi’nde (OTDÜ)’de görev yapan öğretim görevlisi Zişan Güner Alparslan (29) ve eşi öğretim görevlisi Mustafa Alparslan (27) trafik kazası sonucu hayatlarını kaybetmişlerdi.
Mustafa Alparslan’ın cenazesi memleketi Balıkesir’e gönderilirken eşi Zişan Güner Alparslan’ın cenazesi İzmir’in Kiraz ilçesine getirildi.
İzmir’in Kiraz ilçesi merkez Hacı Ahmet Niğde Camisinde ikindi namazını müteakip Zişan Güner Alparslan için cenaze töreni düzenlendi.
Zişan Güner Alparslan’ın cenaze törenine Kiraz halkı katılırken, Güner ailesinin diğer fertleri de yakınları ve komşuların yardımı ile ayakta durabildi. Cenaze namazının ardından 5 aylık hamile olduğu da öğrenilen Zişan Güner Alparslan’ın cenazesi Kiraz Hacılar Mezarlığına defin edildi.
İzmir karayolunun 27. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) öğretim görevlileri Zişan Güner Alparslan (29) ve eşi Mustafa Alparslan (27) hayatını kaybetmişti. Görükle, yakınlarında meydana gelen kazada, Balıkesir yönünden Bursa istikametine seyreden ODTÜ Matematik Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi Mustafa Alparslan (27) idaresindeki 10 H 6353 plakalı otomobil, iddiaya göre önüne çıkan servis minibüsüne çarpmamak için ani fren yapan Aytekin Ö.’nün kullandığı 16 MAP plakalı kamyona çarpmıştı.
Bu esnada arkadan gelen Yılmaz G. yönetimindeki 10 ZU 614 plakalı kamyon da otomobile çarptı. Kazada 2 kamyon arasında kalan otomobil adeta hurdaya döndü.
Feci kazada ODTÜ Öğretim Görevlisi Mustafa Alparslan ve eşi Zişan Güner Alparslan hayatını kaybetti. Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, kazaya karışan Aytekin Ö. ile Yılmaz G. jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Bozcaada’dan tatilden döndükleri belirtilen karı kocanın Ankara’ya gittiği öğrenildi. Kazayla ilgili Cumhuriyet Savcısı soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.