Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alman Lisesi’nden Güvenlik Tatili

Beyoğlu’ndaki Alman Lisesi, internet sitesinden velilere yaptığı açıklamada, güvenlik nedeniyle okulların bir gün tatil edildiğini duyurdu.Alman Lisesi’nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada şunlar kaydedildi: "Önemli duyurudur...17...

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alman Lisesi’nden Güvenlik Tatili
Beyoğlu’ndaki Alman Lisesi, internet sitesinden velilere yaptığı açıklamada, güvenlik nedeniyle okulların bir gün tatil edildiğini duyurdu.
Alman Lisesi’nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada şunlar kaydedildi: "Önemli duyurudur...17 Mart 2016 tarihinde okulumuzda ders yapılmayacaktır. Lütfen saat 08.00 itibariyle okulumuzun web sayfasındaki bilgileri takip ediniz. Değerli velilerimiz ve çalışanlarımız,
Federal Almanya Başkonsolosluğu’nun uyarısı üzerine, Özel Alman Lisesi güvenlik gerekçesi ile bir gün süre ile tatil edilmiştir. Bu uyarı özellikle Federal Almanya Başkonsolosluğu için geçerli olduğundan bu bölgeye gidilmesinden imtina etmenizi rica ederiz. Konuyla ilgili güncel bilgileri okulumuzun web sitesi üzerinden saat 08.00 itibariyle takip edebilirsiniz. Bilgilerinizi rica ederiz".
Öte yandan, Beyoğlu’ndaki Alman Lisesi, sabah saatlerinde kapılarını kapattı. Yetkililer konuyla ilgili basın mensuplarına konuşmazken, bir mahalle sakini. "Burası bütün hafta açıktı. Bugün kapandı. Nedenini bilmiyorum" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.