Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alman Kanalı Zdf’ye Erdoğan Tepkisi

Alman kanalı ZDF TV’nin İstanbul ofisi önünde toplanan bir grup, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında hakaret içerikli şiir yayınlayan medya kuruluşunu protesto etti.Alman kanalı ZDF TV’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a...

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2016 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2016 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alman kanalı ZDF TV’nin İstanbul ofisi önünde toplanan bir grup, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında hakaret içerikli şiir yayınlayan medya kuruluşunu protesto etti.
Alman kanalı ZDF TV’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret içerikli bir şiir yayınlamasına tepki göstermek amacıyla bir grup eylemci kanal binası önünde protesto gösterisi düzenledi. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı gösteride, ZDF İstanbul ofisinin bulunduğu İnönü Caddesi’nin bir bölümü trafiğe kapatıldı.
Ellerinde Türkçe ve Almanca, “ZDF Hesap Vermeli”, “1. Dünya Savaşı’nda Yanınızda Kim Vardı?”, “Kamplar Sizin Tarihinizde” yazılı dövizlerle kanal binasının bulunduğu caddeye gelen yaklaşık 100 kişilik grup, Erdoğan lehine sloganlar attı. Grup, “Milli Güç ve Milli İrade” yazan ve Erdoğan fotoğrafının olduğu bir flamayı tutarak tekbirler getirdi. “Tayyip’e uzanan eller kırılsın” sloganları atan grup bir süre sonra basın açıklaması yaptı. Gösteri sırasında kanaldaki çalışanlar da protestoyu izleyerek, cep telefonları ile görüntüledi.
Gösteri nedeniyle Beyoğlu Gümüşsuyu İnönü Caddesi’nin yarısı trafiğe kapatılırken, çok sayıda Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ve çevik kuvvet polisi çevrede önlem aldı. Grup basın açıklamasının ardından sloganlar atarak olaysız bir şekilde dağılırken, gösterinin sonlanmasıyla cadde yeniden trafiğe açıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.