Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alkollü Sürücüyü Polis Zor Durdurdu

Elazığ istikametinden Malatya’ya giden ancak polis kontrol noktasında durmayan bir araç, tüm önlemlere rağmen durdurulamadı. En son şehir çıkışında bölge trafik ekiplerince durdurulan aracın sürücüsü alkollü çıktı.Gece yarısı saat...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2015 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2015 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ istikametinden Malatya’ya giden ancak polis kontrol noktasında durmayan bir araç, tüm önlemlere rağmen durdurulamadı. En son şehir çıkışında bölge trafik ekiplerince durdurulan aracın sürücüsü alkollü çıktı.
Gece yarısı saat 01.00 sularında Elazığ istikametinden Malatya’ya ilerleyen Muş plakalı bir otomobil Kale ilçesindeki polis noktasında ’dur’ ihtarına uymayınca hareketli dakikalar yaşandı. Aracın istikametindeki tüm kavşaklarda önlem alan Malatya polisi, son sürat ilerleyen aracı durdurmada başarılı olamadı. Polis ekiplerinin kavşaklarda yeteri kadar önlem alamaması nedeniyle şüpheli araç çevre yolundan rahatlıkla geçti. Aracın hızlı olması nedeniyle ekip otoları şüpheli araca yetişmekte güçlük çekerken aracın polis sorumluluk bölgesinden çıkması nedeniyle ekipler takibi bıraktı. Bu sırada 155 Polis Merkezi, anons ile aracı takip eden Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekibine aracı sonuna kadar takip etmesi uyarısında bulundu. Emniyet tarafından jandarmaya da bilgi verilerek Adıyaman yolunun tam olarak kapatılması talep edildi.
Malatya çevre yolunda yaklaşık 11 kontrol noktasında durdurulamayan araç Cumhuriyet Örnekköy’de bölge trafik ekiplerince durdurulabildi. Aracın jandarma bölge sahasında olması nedeniyle araç hakkında jandarma ekipleri tarafından işlem yapılırken araç sürücüsünün alkollü olduğu tespit edildi. Sürücünün ehliyetine 6 ay süre ile el konulduğu öğrenilirken ayrıca araç sürücüsüne bin 380 TL trafik cezası kesildi.
Öte yandan şüpheli olarak anons edilen aracın Malatya kent merkezinden geçişi sırasında durdurulamaması nedeniyle 155 Haber Merkezi telsizden anons ederek polislere uyarıda bulundu. Emniyet Müdürü Ömer Urhal tarafından verilen talimatları açıklayan haber merkezi, bu gibi durumlarda kavşaklarda depolama yönetimi yapılması ve bu şekilde araçların durdurulmasını bundan sonraki durumlarda da daha dikkatli olunmasını istedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.