Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ YOLDAN ÇIKIP ELEKTRİK DİREĞİNE ÇARPTI: 2 YARALI

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu elektrik direğine çarparak durabildi. Kazada, 1.61 promil alkollü çıkan sürücü ile yanındaki kardeşi yaralandı.Kaza, Müftü Mahallesi Meydanbaşı...

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2015 09:20
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2015 09:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ALKOLLÜ SÜRÜCÜ YOLDAN ÇIKIP ELEKTRİK DİREĞİNE ÇARPTI: 2 YARALI
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu elektrik direğine çarparak durabildi. Kazada, 1.61 promil alkollü çıkan sürücü ile yanındaki kardeşi yaralandı.
Kaza, Müftü Mahallesi Meydanbaşı Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, H.K. idaresindeki otomobil Göztepe Köprüsü yakındaki kavşakta virajı döndüğü sırada direksiyon hakimiyetini kaybedip yoldan çıkarak elektrik direğine çarptı. Kazayı gören vatandaşlar 112 sağlık görevlileri ile polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri sürücü H.K.’nın kardeşi olduğu öğrenilen H.K.’ya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Sürücü H.K. ise durumunun iyi olduğunu belirtip ambulansla hastaneye gitmeyi kabul etmedi. Polisin yaptığı kontrolde 1.61 promil alkollü olduğu anlaşılan H.K. önce karakola ardından da sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü. Araç içerisindekilerin kazanın ardından poşet içerisindeki içki şişelerini yol kenarına bıraktığı görüldü. Kazada hasar gören otomobil çekici ile olay yerinden kaldırılırken, zarar gören elektrik direği ise elektrik kurumu ekiplerince onarıldı.
Kazayı gören çevre sakinlerinden Doğukan Kaya sürücünün otomobili ile viraja hızlı girdiğini ve kaza yaptığını söyledi. Kaya, sürücünün alkollü olduğunu ifade etti.
Kazada yaralanan H.K.’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, ağabeyi sürücü H.K.’nın ise sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi.
Polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.