Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alkollü Şahıs Tartıştığı Kişiyi Tabanca İle Ağır Yaraladı

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde henüz belirlenmeyen bir sebepten dolayı aralarında tartışma çıkan şahıslardan biri, diğerini tabanca ile iki el ateş ederek ağır yaraladı.Edinilen bilgilere göre olay, ilçedeki Prof. Mehmet Kaplan caddesinde...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2016 18:18
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2016 18:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde henüz belirlenmeyen bir sebepten dolayı aralarında tartışma çıkan şahıslardan biri, diğerini tabanca ile iki el ateş ederek ağır yaraladı.
Edinilen bilgilere göre olay, ilçedeki Prof. Mehmet Kaplan caddesinde meydana geldi. Gecenin ilerleyen saatlerinde yaşanan olayda, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı iki kişi arasında tartışma çıktı. Şahıslardan R.Y. (59), belinden çıkardığı tabanca ile tartıştığı T.Y. (34) isimli kişiye iki el ateş etti. Bacak ve kasık bölgelerinden yaralanan T.Y., olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi (ESOGÜ) Yoğun Bakım Servisine kaldırıldı. Gözaltına alınan ve alkollü olduğu belirtilen R.Y. gözaltına alınırken, şüpheli şahsın olayda kullanmış olduğu 1 adet ruhsatlı tabanca, 1 adet şarjör ve 6 adet fişek muhafaza altına alındı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.