Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aliağa’da Korkutan Yangın

İzmir’in Aliağa ilçesinde, bir demir çelik fabrikasının oksijen dolum tesislerinde yangın çıktı. Korkutan yangını itfaiye ekipleri 1.5 saatte kontrol altına alırken, yangında ölen ya da yaralanan olmadı.Yeni Foça yolu üzerinde bulunan...

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2016 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2016 17:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Aliağa ilçesinde, bir demir çelik fabrikasının oksijen dolum tesislerinde yangın çıktı. Korkutan yangını itfaiye ekipleri 1.5 saatte kontrol altına alırken, yangında ölen ya da yaralanan olmadı.
Yeni Foça yolu üzerinde bulunan demir çelik fabrikasının oksijen dolum tesislerinde bulunan su deposu oksijenle kesilirken, kıvılcım sıçraması sonucu yanıcı fiber glass madde alev aldı. Yangına ilk önce fabrikanın işçileri yangın söndürme tüpleri ile müdahale ederken, durumun bildirilmesi ile Aliağa ve çevre ilçelerden 8 itfaiye aracı ve bir arazöz geldi. İtfaiye erlerinin yangına müdahalesi ile 1.5 saatte yangın kontrol altına alındı. Ölen ya da yaralanan olmadığı yangında, itfaiye ekipleri soğutma çalışmalarına devam ediyor. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.