Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ali Dede 3 Yıldan Beri Kayıp Torununu Arıyor

BALIKESİR (İHA) – Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde yaşayan 87 yaşındaki Ali Çiftçi, 3 yıl önce kaybolan torunu Gürkan Kaya’yı arıyor.Burhaniye’de ’köstekli’ lakabıyla tanınan Ali Çiftçi, 3 yıl önce kaybolan torunu Gürkan...

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2016 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2016 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BALIKESİR (İHA) – Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde yaşayan 87 yaşındaki Ali Çiftçi, 3 yıl önce kaybolan torunu Gürkan Kaya’yı arıyor.
Burhaniye’de ’köstekli’ lakabıyla tanınan Ali Çiftçi, 3 yıl önce kaybolan torunu Gürkan Kaya’yı bulabilmek için çalmadık kapı, gezmedik yer bırakmadı. 27 yaşındaki torunu Gürkan Kaya’nın bulunmasını isteyen Çiftçi, "Torunum evlendikten 2-3 ay sonra eşinin ailesi tarafından Manisa’nın Salihli ilçesine götürüldü. Oraya gittikten bir süre sonra da ortadan kayboldu. 3 yıldan bu yana aramadık yer bırakmadık. Ancak bugüne kadar hiçbir haber alamadım. Kızım Meryem Kaya ve damadım Ergüden Kaya polise ve savcılığa da başvurdu. Aradan 3 yıl geçmesine karşın şu ana kadar hiçbir haber alamadık. Uyku uyuyamaz oldum. Torunum yaşamıyor olsa bile mezarını bilmek istiyorum. Torunumdan bir haber alamadan ölürsem gözüm açık gidecek" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.