Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alevlerin Arasından Canını Zor Kurtardı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde sobadan çıkan yangın sonucu alevlerin arasında kalan ev sahibi, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle olaydan canını zor kurtardı.Olay, Hacıevhat Mahallesi 14 Kasım Caddesi üzerinde meydana geldi. Evinde...

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2016 01:40
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2016 01:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alevlerin Arasından Canını Zor Kurtardı
Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde sobadan çıkan yangın sonucu alevlerin arasında kalan ev sahibi, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle olaydan canını zor kurtardı.
Olay, Hacıevhat Mahallesi 14 Kasım Caddesi üzerinde meydana geldi. Evinde tek başına yaşayan emekli vatandaş Mahir Besler’in, sobalı odadan başka bir odaya geçtiği sırada arkasından yangın çıktı. Soba borusu üzerinde asılan eşyaların yangın çıkardığı öne sürülen olayda,alevlerin arasında kalan ev sahibi büyük şok yaşadı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine zamanında ulaşan itfaiye ekipleri, yangının ortasında kalan vatandaşı evin içinden dışarı çıkardı. Yangın, binaya sarmadan kısa sürede söndürüldü.
Yangın anını İHA’ya anlatan ev sahibi Mahir Besler, “Sobanın yanında asılı çamaşırlar vardı. Bu yüzden yangın çıktı. Daha sonra ben de telaş yapınca ortalık karıştı. Halılar, sandalye, masa hepsi yandı ama ben kendi canımı kurtardığıma şükrediyorum. Mala geleceğine, cana bir şey gelmesin. Ne yapalım şimdi yani olacağı varmış” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.