Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alevleri görünce hem çekti hem de ağlayarak dua etti

KARABÜK’ÜN ESKİPAZAR İLÇESİNE BAĞLI ŞEVKİLER KÖYÜ’NDE ÇIKAN YANGINDA 2 EV İLE 1 TRAKTÖR KÜL OLDU. O ANLARI CEP TELEFONU İLE KAYDEDEN BİR KADIN AĞLAYARAK YANGININ SÖNMESİ İÇİN DUA ETTİ.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2020 23:56
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2020 23:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alevleri görünce hem çekti hem de ağlayarak dua etti

Karabük’ün Eskipazar ilçesine bağlı Şevkiler Köyü’nde çıkan yangında 2 ev ile 1 traktör kül oldu. O anları cep telefonu ile kaydeden bir kadın ağlayarak yangının sönmesi için dua etti.

Edinilen bilgiye olay ilçeye bağlı Şevkiler Köyü Demirciler Mahallesi’nde meydana geldi. Raşit Akbaş’a ait iki katlı evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın evin bitişiğinde bulunan Osman Göktaş’a ait tek katlı eve sıçradı. Alevlerin yükseldiğini gören köylülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine jandarma ve çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Uzun uğraşlar sonucunda kontrol altına alınabilen yangında iki ev ve 1 traktör tamamen yanarak kül oldu.

Yangının çıkış nedeni için ekipler çalışma başlatırken, evde kimsenin bulunmaması faciayı engelledi.

Öte yandan alevlerin tüm evi sardığı anları cep telefonu ile kaydeden kadın hem ağladı hem de rüzgarın dinmesi ve yangının sönmesi için dua etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.