Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alev Alev Yanan Çatı Katı Mahalleliyi Sokağa Döktü

Şişli’de, yedi katlı bir binanın çatı katı alev alev yandı. Mahalleliyi sokağa döken yangın çevrede paniğe neden olurken, genç kızlar gözyaşlarına hakim olamadı. İtfaiye ekiplerinin güçlükle kontrol altına aldığı yangında, evinin...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şişli’de, yedi katlı bir binanın çatı katı alev alev yandı. Mahalleliyi sokağa döken yangın çevrede paniğe neden olurken, genç kızlar gözyaşlarına hakim olamadı. İtfaiye ekiplerinin güçlükle kontrol altına aldığı yangında, evinin olduğu binanın yandığını gören bir kadın bayıldı.
Yangın, saat 15.00 sıralarında Şişli Eskişehir Mahallesi Kasap Hurşit Sokağında 7 katlı bir binanın çatı katında çıktı. Binanın çatı katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını gören çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri, çatı katındaki yangını söndürmek için çalışmalara başladı.
MAHALLELİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ
İtfaiye ekipleri çalışmaları sürdürdüğü esnada yangını gören mahalleli sokağa döküldü. Vatandaşlar korkulu gözlerle çalışmaları izlediği sırada 2 genç kız gözyaşlarını tutamadı. Bazı vatandaşlar cep telefonlarıyla yangını görüntüledi. İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışmaları sırasında çatıdan kopan parçalar tehlike oluşturdu. Fatih, Şişli ve Beyoğlu itfaiyesine bağlı ekiplerin müdahalesiyle yangın söndürüldü.
EVİNİN OLDUĞU BİNANIN YANDIĞINI GÖRÜNCE BAYILDI
İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sürdürdüğü esnada olay yerine gelen bir kadın kaldırıma oturduktan bir süre sonra bayıldı. Yanan binada oturduğu öğrenilen Melek isimli kadın, vatandaşların yardımıyla ambulansa götürüldü. Yangının söndürülmesinin ardından soğutma çalışmalarına geçildi. Soğutma çalışmaları devam ettiği sırada yanan binadan çıkan vatandaşlar dikkat çekti. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.