Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alaplı’da ’FETÖ’ operasyonunda gözaltı sayısı 14’e çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltı sayısı 14’e yükseldi. Gözaltındakilerin iş adamı, sanayici ve bir öğretmen olduğu öğrenildi.Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü...

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2016 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2016 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltı sayısı 14’e yükseldi. Gözaltındakilerin iş adamı, sanayici ve bir öğretmen olduğu öğrenildi.
Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri önceden belirlenen adreslere sabaha karşı eş zamanlı operasyon yaptı. Operasyonlarda, toplam 12 kişi gözaltına alındı.
Alaplı İlçe Emniyet Amirliği’ne götürülen zanlıların ’terör örgütüne üye olmak’ ve ’terör örgütüne finans sağlamak’ suçlamalarıyla sorguları sürürken, soruşturma kapsamına dahil edilen 2 kişiyle birlikte gözaltı sayısı 14’e çıktı. Gözaltına alınan 6 kişi Ereğli Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, diğer 8’inin ise Alaplı’da bulunan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince soruşturma kapsamında tutuklanacağı belirtildi. Bu arada, devam eden soruşturma kapsamında gözaltı sayısının artabileceği bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.