Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alanya’da Yakalanan Kilis Eski Emniyet Müdürünün Halk Otobüsü Şoförü İle Kavgası

Alanya’da yakalanan eski Kilis Emniyet Müdürü Mehmet Akpınar’ın yakalanmadan kısa bir süre önce özel halk otobüsü şoförü ile durağa park etme yüzünden tartıştığı ortaya çıktı. Kavga anı, otobüsün güvenlik kamerası tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2016 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2016 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alanya’da yakalanan eski Kilis Emniyet Müdürü Mehmet Akpınar’ın yakalanmadan kısa bir süre önce özel halk otobüsü şoförü ile durağa park etme yüzünden tartıştığı ortaya çıktı. Kavga anı, otobüsün güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Paralel Devlet Yapılanması’na yakınlığıyla bilinen bir dernekle yürütülen projede usulsüzlük yaptıkları iddiasıyla yaklaşık 7 ay önce meslekten 3 polisle birlikte atılan ve aranan eski Kilis Emniyet Müdürü Mehmet Akpınar, Antalya’nın Alanya ilçesinde saklandığı evde yakalanmıştı. Emniyet Müdürünün 28 Nisan 2016 tarihinde Alanya’da son model özel yapım bir minibüs ile otobüs durağında park etmesi sonucu, durağa yanaşan halk otobüs şoförü ile kavga yaptığı ortaya çıktı.
Otobüsün güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, son model siyah bir minibüsün durağa park etmesi sonucu durağa yanaşamayan halk otobüsü şoförü sözlü uyarıda bulunuyor. Bunun üzerine bıyıklarını kestiği gözlenen Kilis eski emniyet müdürü otobüs şoförüne bağırarak yana çekmesini istiyor. Ardından eski müdür ve yanındakiler otobüs şoförü ile münakaşada bulunuyor. Eski emniyet müdürü yanındaki arkadaşına seslenerek polis çağırmasını ve gerekli cezanın verilmesini istiyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.