Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alanya’da kumar oynanan apartman dairesine baskın: 8 gözaltı

ANTALYA’NIN ALANYA İLÇESİNDE JANDARMA, KORONA VİRÜSÜ NEDENİYLE ALINAN TEDBİRLERİ İHLAL EDEREK KUMAR OYNANAN APARTMAN DAİRESİNE BASKIN DÜZENLEDİ. BASKINDA KUMAR OYNADIĞI TESPİT EDİLEN 7 KİŞİYE TOPLAM 8 BİN 575 TL CEZA KESİLİRKEN, KUMAR OYNATAN KİŞİNİN İSE HAKKINDA ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2020 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2020 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alanya’da kumar oynanan apartman dairesine baskın: 8 gözaltı

Antalya’nın Alanya ilçesinde jandarma, korona virüsü nedeniyle alınan tedbirleri ihlal ederek kumar oynanan apartman dairesine baskın düzenledi. Baskında kumar oynadığı tespit edilen 7 kişiye toplam 8 bin 575 TL ceza kesilirken, kumar oynatan kişi hakkında ise adli işlem başlatıldı.

Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Merkez Jandarma Karakolu ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, korona virüsü nedeniyle alınan tedbirleri ihlal ederek Oba Mahallesi’ndeki apartman dairesinde kumar oynandığını tespit etti. Bir süre teknik ve fiziki takip yapan ekipler, belirlenen adrese dün saat 23.30 sıralarında baskın düzenledi. Baskında kumar oynattığı iddia edilen A.B. ile kumar oynayan T.D., T.S., M.A., Y.B., M.Ç., R.G. ve A.T. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Adreste yapılan aramalarda kumar oynamaya yarayan 76 deste iskambil kağıdı, 10 adet okey ıstakası, çok sayıda okey taşları ile poker pulları ve 320 TL ele geçirildi.

Kumar oynayanlara ceza yağdı

Kumar oynadığı tespit edilen 7 kişiye, Kabahatler Kanunu uyarınca toplam 8 bin 575 TL ceza kesildi. Kumar oynatan kişinin hakkında ise 3 bin 150 TL idare para cezası uygulanırken kumar oynanmasına yer ve imkan sağlamak suçlarından da karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.