Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alanya’da Kredi Kartı Dolandırıcılığı

Antalya’nın Alanya ilçesinde Norveç ve Litvanyalı iki turiste yardım etme bahanesiyle yaklaşarak kredi kartlarını çalan ve kartlardan para çeken şüpheli, Antalya’da polis tarafından yakalandı.Edinilen bilgiye göre, ilk olay 4 Nisan tarihinde...

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2016 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2016 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Alanya ilçesinde Norveç ve Litvanyalı iki turiste yardım etme bahanesiyle yaklaşarak kredi kartlarını çalan ve kartlardan para çeken şüpheli, Antalya’da polis tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, ilk olay 4 Nisan tarihinde Oba Mahallesi Mesut Caddesi’nde bir banka şubesine ait ATM’de meydana geldi. ATM’den para çekmeye çalışan 63 yaşındaki Norveç uyruklu turist Gunner Horald Rodsey’in yanına yaklaşan Vedat Ö.(40), kendisine yardım edebileceğini söyleyerek oyaladığı turistin kredi kartını çaldı ve kart ile 8 bin Kron çaldı. Aynı şüpheli 11 Nisan tarihinde yine Oba Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde bir banka şubesine ait ATM’den para çekmeye çalışan 31 yaşındaki Litvanya uyruklu turist Arnas Bulaka’nın yanına yaklaşarak aynı yöntemle turistin kartını çaldı. Vedat Ö., turistin banka hesabından 4 bin TL çekti. İki olay üzerine harekete geçen Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri şüphelinin daha önce de aynı suçtan sabıkası bulunan Vedat Ö. olduğunu belirledi. Vedat Ö. Antalya’da polis ekipleri tarafından yapılan yol ve şüpheli kontrolleri sırasında yakalanarak gözaltına alındı. Alanya Emniyetine teslim edilen Vedat Ö., sorgusunun ardından Alanya Adliyesi’ne sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.