Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alanya’da FETÖ operasyonu: 6 gözaltı

Antalya’nın Alanya ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 6 kişi gözaltına alındı.Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, sabah saat 06.00 sıralarında...

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2016 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2016 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Alanya ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 6 kişi gözaltına alındı.
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, sabah saat 06.00 sıralarında Alanya’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında belirlenen adreslere baskın düzenledi. Asayiş ekipleri operasyon kapsamında aralarında öğretmen, turizmci ve esnafın buluğu A.Y., M.Ş., A.G., E.Y., M.A.E. ve M.T. şüpheli gözaltına alırken, yapılan aramalarda örgütsel dokümanlar ve bir adet kurusıkı tabanca ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheliler, sorgulanmak üzere Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği getirildi. Şüphelilerin emniyetteki sorguları sürüyor.
Öte yandan, Manisa’nın Salihli ilçesinde FETÖ/PDY şüphelisi olarak aranan Mehmet T. T. ve Mehmet A.C., Alanya’nın İncekum bölgesindeki bir otelde yakalanmıştı. Alanya adliyesine çıkartılan iki şüpheliden Mehmet T.T. tutuklanırken, Mehmet A.C. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.