Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alanya’da 19 yaşındaki gençten 28 gündür haber yok

Antalya’nın Alanya ilçesinde 19 yaşındaki Emrah Yıldız’dan 28 gündür haber alınmıyor.Edinilen bilgiye göre, Alanya’da bir mobilyacıda çalışan 19 yaşındaki Emrah Yıldız, 4 Eylül günü kız arkadaşıyla tartıştı. Tartışmanın...

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2016 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2016 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Alanya ilçesinde 19 yaşındaki Emrah Yıldız’dan 28 gündür haber alınmıyor.
Edinilen bilgiye göre, Alanya’da bir mobilyacıda çalışan 19 yaşındaki Emrah Yıldız, 4 Eylül günü kız arkadaşıyla tartıştı. Tartışmanın ardından Yıldız, Alanya Kalesi’ndeki surlara çıkarak intihara kalkışmış, ağabeyi Sinan Yıldız tarafından ikna edilmişti.
Baba, oğlunun hayatından endişe ediyor
İntihardan vazgeçirilen Yıldız, geceyi evinde geçirdikten sonra 5 Eylül akşamı ortadan kayboldu. Ailesinin bir arkadaşında kalabileceği düşüncesiyle rahatsız etmemek için o akşam aramadığı Yıldız’dan bir aydır haber alınamıyor. Baba Mustafa Yıldız, "Oğlumun nereye gittiğini bilmiyoruz. Bizi hiç aramadı. 28 gündür oğlumu arıyoruz. Araştırıyoruz ama bir sonuç alamıyoruz. Emniyet güçleri de aramalarını sürdürüyor. Oğlumun hayatından endişe ediyorum. Oğlumu görenler veya nerede olduğunu bilenler bana 0538 975 72 96 numaralı telefonumdan ulaşabilir" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.