Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aksu Jandarmasından Uyuşturucu Operasyonu

Antalya’nın Aksu ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 ton kubar esrar ile 5 bin 500 kök hint keneviri ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, aldıkları bir ihbarı değerlendiren Aksu İlçe Jandarma Komutanlığı...

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2015 20:13
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2015 20:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Aksu ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 ton kubar esrar ile 5 bin 500 kök hint keneviri ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, aldıkları bir ihbarı değerlendiren Aksu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ilçenin kuzey bölgesinde sazlık alanlara uyuşturucu operasyonu düzenledi. Narkotik köpeklerinin de katıldığı operasyonda sazlık alan içerisine gizlenmiş yaklaşık 1 ton kubar esrar ile 5 bin 500 kök hint keneviri ile uyuşturucu yetiştirme ve kesip kurutma işlerinde kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi. Zanlıların uyuşturucu yetiştirmek için sazlık alan içerisine jeneratör dahi yerleştirdikleri ortaya çıktı. Ele geçirilen hint kenevirleri imha edilirken, jandarma ekipleri uyuşturucu tacirlerinin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.