Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aksaray’da Paralel Yapı Operasyonu

Aksaray’da, paralel yapının mali işleri kapsamında bir muhasebe ofisine ve Sabah Dershanesine eş zamanlı operasyon düzenlendi.Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, paralel yapının mali işleri kapsamında sabah saatlerinde kent merkezinde...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aksaray’da, paralel yapının mali işleri kapsamında bir muhasebe ofisine ve Sabah Dershanesine eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, paralel yapının mali işleri kapsamında sabah saatlerinde kent merkezinde bulunan bir muhasebe ofisine operasyon gerçekleştirdi. Çok sayıda polis ekibinin katıldığı operasyonda, muhasebe ofisi didik didik arandı. Yapılan aramalarda yüzlerce belgeye el koyan polis, ofiste bulunan 4 bilgisayarın hard diskine de el koydu. Eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlardan bir diğeri Ortaköy ilçesinde Sabah Dershanesi’ne gerçekleştirildi. Dershanede çok sayıda evrak ve belge ile bilgisayarların hard disklerine el konuldu. Operasyonda, muhasebeci C.T. gözaltına alındı. Operasyona katılan vergi dairesi ekipleri geniş çaplı incelemelerde bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.