Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aksaray’da narkotik polisi okul önlerinde göz açtırmıyor

AKSARAY İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ NARKOTİK SUÇLARLA MÜCADELE (NSM) ŞUBESİ EKİPLERİ, OKULLARIN AÇILMASI İLE BİRLİKTE OKUL BÖLGELERİNDE ALDIĞI GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİYLE UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMIYOR.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2020 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2020 11:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aksaray’da narkotik polisi okul önlerinde göz açtırmıyor

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Şubesi ekipleri, okulların açılması ile birlikte okul bölgelerinde aldığı geniş güvenlik önlemleriyle uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor.

Uyuşturucu tacirlerine yönelik birçok operasyon ve çalışma yaparak uyuşturucuya geçit vermeyen Aksaray NSM Şubesi ekipleri okulların açılması ile birlikte okul bölgelerini adeta abluka altına aldı. NSM ekipleri kentte eğitim ve öğretime başlayan tüm okulların önünde ve bölgelerinde görev alırken, bölgeden adeta kuş uçurtulmuyor. Narkotik detektörü ’Bixi’ isimli köpeğin de katıldığı denetimlerde NSM ekipleri metruk binalar, parklar, bahçeler ve bölgedeki iş yerlerini denetleyerek kontrol altında tutarken, okul bölgesinden geçen araç ve şahıslar didik didik aranıyor. Araçları durduran NSM ekipleri araçları ve içerisinde bulunan şahısların hem aramasını, hem de sorgulamasını gerçekleştiriyor. Okullara gelen öğrencilerle de görüşen NSM ekipleri onlarla sohbet ederek bilgilendirmeler yapıyor.

NSM ekipleri son günlerde kent genelinde yaptığı operasyonlarda 1 ayda 150 kilodan fazla eroin maddesi, 100 kilodan fazla esrar ele geçirirken, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan çalışmaların devam edeceği bildirildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.