Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aksaray’da FETÖ/PDY operasyonu: 5 gözaltı

Aksaray’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gerçekleştirilen operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, FETÖ/PDY’nin il yapılanması soruşturması kapsamında...

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2016 10:01
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2016 10:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aksaray’da FETÖ/PDY operasyonu: 5 gözaltı
Aksaray’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gerçekleştirilen operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, FETÖ/PDY’nin il yapılanması soruşturması kapsamında 8 kişi hakkında gözaltı kararı çıktı. Kararın ardından harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, 8 ayrı adrese sabah erken saatlerde eş zamanlı operasyon düzenledi. Gerçekleştirilen operasyonda F.B. (50), S.S.T. (48), M.S. (42), H.İ.G. (21) ve A.G. (49) gözaltına alındı. Operasyon kapsamında gözaltı kararı bulunan 3 kişinin firari olduğu öğrenildi.
Şüphelilerden F.B.’nin Aksaray Sanayi imamı olan ve halen firari olarak aranan Kemal B.’nin eşi olduğu bildirildi. S.S.T.’nin de Aksaray imamı olarak iki aydır aranan Altuğ Tuğrul T.’nin eşi ve şehrin abla yöneticileri olduğu öğrenildi. Şüpheliler sağlık kontrolü için Devlet Hastanesine getirildi. Burada sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Operasyonla ilgili gözaltına alınan şüphelilerin evlerinde de arama yapıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.