Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aksaray’da Durdurulan Sürücü Olayı Anlattı

Aksaray’da, jandarmanın ’dur’ ihtarına uymadığı iddiasıyla yaşanan kovalamaca sonucunda durdurulan araç sürücüsü ve beraberindekiler ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.Olay, dün öğle saatlerinde Ortaköy ilçesinde yaşandı....

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aksaray’da, jandarmanın ’dur’ ihtarına uymadığı iddiasıyla yaşanan kovalamaca sonucunda durdurulan araç sürücüsü ve beraberindekiler ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.
Olay, dün öğle saatlerinde Ortaköy ilçesinde yaşandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 19 UT 298 plakalı araçtan şüphelenerek ’dur’ ihtarında bulundu. Sürücünün hızla Aksaray E-90 karayolu istikametine seyretmesi üzerine kovalamaca yaşandı. Bağlıkaya beldesi mevkisinde jandarma ve polis tarafından durdurulan otomobilin sürücüsü Sinan Emrebaş (36), Eyüp Burhan Yılmaz (48) ve Oğuzhan Bulut (23) gözaltına alındı. Araçta yapılan inceleme ve aramalarda bir olumsuzluğa rastlanmadı. Jandarma karakolunda ifade verdikten sonra serbest bırakılan 3 kişi yaşananları gazetecilere anlattı.
Araç sürücü Sinan Emrebaş, ’dur’ ihtarını duymadıklarını belirterek, “Kullanmış olduğum araç önceden çalıntı olarak ihbar edilmiş. Bulunduktan sonra tekrar düzeltilmiştir. Bu yanlışlık tüm Türkiye sisteminde düzeltilirken sadece Kırşehir’de halen çalıntı gözükmekteydi. Biz ’dur’ ihtarını duymadık. Duymuş olsak zaten dururduk. Hiçbir eksiğimiz yok. Biz, Aksaray’a bir firma ile görüşmeye gidiyorduk. Yolda emniyet güçleri bizi durdurdu. Tüm yaşananlar bunlar. Gerekli inceleme yapıldı. Herhangi bir suç unsuru bulunmadı. İfadelerimiz alındı ve bırakıldık” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.