Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aksaray’da 14 polis memuru daha hakim karşısında

Aksaray’da FETÖ/PDY terör örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları gerekçesi ile yapılan iki ayrı operasyonla gözaltına alınan 58 polisten 14’ü daha emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık...

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2016 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2016 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aksaray’da FETÖ/PDY terör örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları gerekçesi ile yapılan iki ayrı operasyonla gözaltına alınan 58 polisten 14’ü daha emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Orgaenize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri 3 gün önce FETÖ/PDY terör örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları gerekçesiyle Aksaray merkezde 55 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlemiş, operasyonda şube müdürleri, komiser ve komiser yardımcıları ile polis memurları olmak üzere 55 emniyet mensubu gözaltına alınmıştı. Bir sonraki gün yapılan operasyonda ise 3 emniyet mensubunun daha gözaltına alınmasıyla gözaltı sayısı 58’e yükselmişti. Operasyonun ardından emniyete götürülen 58 emniyet mensubundan ilk olarak 19’u hakim karşısına çıkmış, 11’i tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Ardından 25 polis memuru daha hakim karşısına çıkmış, bunlardan 15’i tutuklanarak cezaevine konmuştu. Bugün ise ikinci operasyonda da gözaltına alınan 3 kişinin de aralarında bulunduğu 14 emniyet mensubu daha Aksaray Adliyesi’ne getirilerek hakim karşısına çıkarıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.