Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akrabaların kavgası kanlı bitti

Malatya’da akrabalar arasında çıkan kavgada 2 kişi bıçakla yaralandı. Yaralıların kısa süre önce savcılığa şikayette bulunarak can güvenliklerinin olmadığını söyledikleri ileri sürüldü.Kent merkezinde Mısır Çarşısı içerisinde...

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2016 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2016 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatya’da akrabalar arasında çıkan kavgada 2 kişi bıçakla yaralandı. Yaralıların kısa süre önce savcılığa şikayette bulunarak can güvenliklerinin olmadığını söyledikleri ileri sürüldü.
Kent merkezinde Mısır Çarşısı içerisinde ayakkabıcı dükkanları bulunan Tayfun A. ve Kaan A. kardeşler ile akrabaları olan Furkan B. ve babası Tuncay B. arasında iddiaya göre anlaşmazlık yüzünden kavga çıktı. Kavgada Tayfun A. ve Kaan A. kardeşler bıçakla Furkan B. ile ve babası Tuncay B.’yi bıçaklayarak olay yerinden kaçtılar.
Yaralı iki şahıs olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken bacağından hafif yaralanan baba Tuncay B., ’’Cumhuriyet savcılığından geliyorum. Bizi öldürecekler dedim. Savcı bey beni karakola gönderdi. Dünden beri 3 tane şikayetim var. Adalet buysa bizi öldürmeleri mi lazım’’ diyerek isyan etti.
Olay yerinde polis ekipleri inceleme yaparken zanlıların yakalanması için çalışma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.