Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akıl almaz cinayet! Öldürdükleri adama sarhoş süs verdiler

İstanbul Beyoğlu’nda boğarak öldürdükleri bir şahsı, sarhoş süsü vererek götürdükleri ormanlık alana gömen zanlılar bu kadarına da pes dedirtti. Zanlıların öldürdükleri şahsı otomobile taşıma anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2015 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2015 18:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akıl almaz cinayet! Öldürdükleri adama sarhoş süs verdiler

Olay 20 Eylül Pazar günü Katip Mustafa Çelebi Mahallesi İpek Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre aralarında tartışmaya başlayan şahıslar R. G.'yi (25) boğarak öldürdüler. Daha sonra araçlarıyla olay yerine gelen şahıslar R.G.’nin cesedini araca bindirdi. Zanlılar cesedi Kemerburgaz’da bir ormanlık alana götürerek gömdüler. 30 eylül Çarşamba günü polise gelen bir ihbar üzerine Emniyet ekipleri cesedin gömüldüğü ormanlık alana giderek cesede ulaştı.

Olayla ilgili çalışmalarını derinleştiren emniyet ekipleri cinayetin işlendiği evi bularak güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Kamera görüntülerini inceleyen polis görüntülerden tespit ettikleri M.D. ( 23), H.K. (34), H.Y.(34) isimli şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı.

Polis olayla ilişkisi oldukları tespit edilen Gürcistan uyruklu anne Z.V.(43) ve kızı T.V.’yi de gözaltına aldı. Beyoğlu Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen şahısların ifadeleri alındı. M.D.'nin ifadesininde suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edilen zanlılardan Z.V. T.V. ve M.D. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, H.K. ile H.Y. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

ÖLDÜRDÜKLERİ ŞAHSA SARHOŞ SÜSÜ VERDİLER
Öldürdükleri şahsa sarhoş süsü veren zanlıların o anları ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Cesedin çıkarıldığı evin girişinde bulunan güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde araçlarıyla bina önüne geldikleri görülüyor. Kapıya yakın bir noktaya araçlarını parkeden şahıslar daha sonra bina içerisine giriyor. Bir süre sonra cesetle birlikte dışarı çıkıyor. Ceset taşıdıklarının çevredekiler tarafından fark edilmemesi için sarhoş birini taşıyor numarası yapan şahıslar cesedi ayakta tutmaya çalışıyor. Aracın önünde bir süre kapıları açmaya çalışan şahıslar daha sonra cesedi araca bindirerek olay yerinden uzaklaşıyor.

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.