Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akhisarlı Polis Son Yolculuğuna Uğurlandı

Evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürü Şerif Çalışkan (42), memleketi Manisa’nın Akhisar ilçesinde toprağa verildi.Dün öğle saatlerinde Afyonkarahisar merkezi...

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2016 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2016 15:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürü Şerif Çalışkan (42), memleketi Manisa’nın Akhisar ilçesinde toprağa verildi.
Dün öğle saatlerinde Afyonkarahisar merkezi Cumhuriyet mahallesindeki evinde fenalaşan Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürü Şerif Çalışkan, hastaneye kaldırılmış yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Çalışkan için memleketi Manisa’nın Akhisar ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. Yenigülruh Camisinde kılınan cenaze namazına, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar, polis memurları, ailesi ve yakınları katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Şerif Çalışkan, Yeni Mezarlıkta toprağa verildi. Yirmi yıllık emniyet mensubu olduğu öğrenilen Çalışkan’ın en son 4. sınıf emniyet müdürü rütbesi ile Afyonkarahisar Trafik Tescil Şube Müdürü olarak görev yaptığı ve evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.