Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akçadağ’da 2 Arkadaşın Öldürülmesi Olayında Soruşturma Sürüyor

Akçadağ ilçesinde 2 arkadaşın öldürülmesi olayı ile ilgili yürütülen soruşturmada polis, 1 şüphelinin peşine düştü.İlçe merkezine yakın bir mesafede bulunan Kanlıdere mevkiinde önceki gece yaşanan olayda Osman Günay (40) ve Şemsettin...

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2015 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2015 18:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akçadağ ilçesinde 2 arkadaşın öldürülmesi olayı ile ilgili yürütülen soruşturmada polis, 1 şüphelinin peşine düştü.
İlçe merkezine yakın bir mesafede bulunan Kanlıdere mevkiinde önceki gece yaşanan olayda Osman Günay (40) ve Şemsettin Algan (51) silahla vurularak öldürülmüştü. 2 kişinin öldürülmesi olayı sonrası geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri, cinayet anında olay yerinde bulunan E.V. ve S.G.’yi gözaltına alırken, cinayetlerden 15 dakika önce bölgeden ayrıldığı belirtilen İ.E. isimli şahıs da gözaltına alındı.
Cinayet büro ekipleri, geçtiğimiz hafta Akçadağ’da Osman Günay’ın silahlı kavga ettiği kişileri de yakın kıskaca aldı. Öldürülen Osman Günay ile kavga eden İ.P. polis ekiplerince her yerde aranırken, kardeşlerinin de gözaltına alındığı öğrenildi. İ.P.’nin olay sonrası kayıplara karışması, polisin soruşturmasını derinleştirirken, geçtiğimiz hafta yaşanan silahlı kavga sonrası ilçenin önde gelenlerinin devreye girmesi ile Osman Günay ile İ.P.’nin barıştırıldığı da gelen bilgiler arasında.
Öte yandan Akçadağ Devlet Hastanesi’nde otopsi işlemleri tamamlanan Osman Günay ve Şemsettin Algan’ın cenazeleri bugün Akçadağ’da toprağa verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.