Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akaryakıt tankerinden 51 bin paket kaçak sigara çıktı

Osmaniye’de polis uygulama noktasında durdurulan akaryakıt tankerinde 51 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubesi ve Uyuşturucu ile Mücadele...

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2016 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2016 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akaryakıt tankerinden 51 bin paket kaçak sigara çıktı
Osmaniye’de polis uygulama noktasında durdurulan akaryakıt tankerinde 51 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.
Alınan bilgiye göre, Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubesi ve Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından E-90 otoyolu Toprakkale Gişeleri yakınlarında bulunan polis uygulama noktasında 33 DKS 03 plakalı çekici ve çekiciye bağlı 33 DST 34 plakalı akaryakıt tankeri durduruldu. Çekicinin sürücüsü Mustafa T.’nin tavırlarından şüphelenen ekipler, detaylı arama yapmak üzere aracı Emniyet Müdürlüğü bahçesine götürdü. Burada yapılan aramada tankerin üst kısmına çıkan ve özel bölmelerin olduğunu belirleyen polisler, bölmeleri açarak inceleme yaptı. Açılan özel bölmelerde yapılan aramada 51 bin paket kaçak sigara çıktı.
Araç sürücüsü Mustafa T., emniyette yapılan işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlara tutuklanırken, daha öncede sigara kaçakçılığından yakalanması bulunan araca ise el konuldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.