Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Part İstanbul İl Başkanlığı’na hain darbecilerin baskını kamerada

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’na darbe girişimi gecesi yapılan baskın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. İl Başkanlığı binasına gelen darbeciler, binaya girerken, olay yerine gelen vatandaşlar barikatları aşarak darbecilere...

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2016 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2016 17:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’na darbe girişimi gecesi yapılan baskın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. İl Başkanlığı binasına gelen darbeciler, binaya girerken, olay yerine gelen vatandaşlar barikatları aşarak darbecilere karşı geliyor. Öte yandan, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci’nin binaya gelen darbecilere, "Biz sadece başkomutandan emir alırız" diyerek tepki gösterdiği öğrenildi.
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’na darbe girişimi gecesi gelen hain darbeciler binaya girmeye çalışmış, parti yöneticilerin ve vatandaşların direnişiyle darbeciler dışarı çıkarılmıştı. O anlara ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde darbeci hainler güvenlik noktasında araçlarından iniyorlar. Ardından binaya doğru ilerliyorlar.Bu sırada bir darbeci komutan bina içine giriyor. AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci’nin odasına giden darbeci hain AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ve partililerin sert tepkisiyle karşılaşıyor. Darbeci asken, polis ve partililer tarafından dışarı çıkıyor. Bu sırada çok sayıda vatandaşın parti binasına geldiği görülüyor. Parti binasına gelen vatandaşlar darbeci askerlerin yaptığı bariyerleri aşarak binaya yöneliyor. Darbeci askerler vatandaşın bu tepkisiyle ne yapacaklarını şaşırarak etrafa dağılıyor. Daha sonra AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ve beraberindekiler Atatürk Havalimanı’na doğru yürüyüşe geçiyor.
Görüntülerde, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, barikat kuran askerlere, "Burada sizin yüzünüzden kan akacak. Burada durmayacağız" diyor,
Öte yandan, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci’nin darbecilere, "Biz yalnızca başkomutandan emir alırız. Siz ne içtiniz de geldiniz" dediği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.