Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ailesini Katleden Babanın Son Paylaşımı ’Evimize Gidiyoruz’

Mersin’in Erdemli ilçesinde eşini ve 2 çocuğunu tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla intihar eden tur şirketi sahibi turizmci Murat Bayram’ın son paylaşımında ’evimize gidiyoruz’ dediği ortaya çıktı.İddiaya göre, borçları...

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ailesini Katleden Babanın Son Paylaşımı ’Evimize Gidiyoruz’
Mersin’in Erdemli ilçesinde eşini ve 2 çocuğunu tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla intihar eden tur şirketi sahibi turizmci Murat Bayram’ın son paylaşımında ’evimize gidiyoruz’ dediği ortaya çıktı.
İddiaya göre, borçları sebebiyle bunalıma giren Murat Bayram, Akdeniz Mahallesi İmam Hatip Sokak’taki Eren Apartmanı 5. kattaki evinde cinnet getirip eşi Sultan ve ana sınıfı öğrencisi 5 yaşındaki oğlu Mehmet Ali ile 3 yaşlarındaki kızı Zeynep Bayram’ı silahla öldürdü.
Cinnet getiren babanın sosyal medya hesabından 4 haziran akşamı yaptığı paylaşımının sevgi sözcüklerinden oluşması dikkat çekti. Murat Bayram’ın son paylaşımında, "Yeşil Bursa’ya da veda ederek evimize sevdiklerinize gidiyoruz. Bekle bizi Erdemli. Bizi tercih ettikleri için değerli misafirlerimize teşekkür ederiz" diye yazdığı ortaya çıktı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.