Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ailesini görünce intihardan vazgeçti

Tekirdağ’da deniz kıyısına gidip ailesine mesaj atarak intihar etmek istediğini söyleyen kadın, bir anda karşısında gördüğü ailesine sımsıkı sarılıp intihardan vazgeçti.Olay, Tekirdağ’ın merkez ilçesi Süleymanpaşa’da bulunan...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2017 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2017 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ailesini görünce intihardan vazgeçti

Tekirdağ’da deniz kıyısına gidip ailesine mesaj atarak intihar etmek istediğini söyleyen kadın, bir anda karşısında gördüğü ailesine sımsıkı sarılıp intihardan vazgeçti.

Olay, Tekirdağ’ın merkez ilçesi Süleymanpaşa’da bulunan sahil dolgu alanda meydana geldi. S.S. isimli bir kadın deniz kıyısına gelerek, bir süre bankta oturdu. Daha sonra cep telefonundan ailesine mesaj yazan S.S.’nin intihar etmek istediği iddia edildi. Mesajı alan ailenin polis ekiplerine haber vermesi üzerine, intihar etmek isteyen kadının bulunması için çalışma başlatıldı. Vatandaşların da durumundan şüphelenmesi ile deniz kıyısında yalnız başına oturan S.S., polis ekiplerine bildirildi.

Ailesini görünce sımsıkı sarıldı

Daha sonra polis ekiplerinin yanına gitmesi ile olay yerine kadının yakınları çağrıldı. Yakınlarını karşısında gören S.S., intihardan vazgeçip yakınlarına sımsıkı sarıldıktan sonra ailesiyle birlikte olay yerinden uzaklaştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.