Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Aile Hekimliği” Hırsızı Yakayı Ele Verdi

Antalya’da aile hekimliği merkezlerinde göz diken ve hasta kayıtlarının tutulduğu bilgisayarlar ile bazı iş yerlerinden elektronik ürün çalan F.A. yakalandı.Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği...

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2016 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2016 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da aile hekimliği merkezlerinde göz diken ve hasta kayıtlarının tutulduğu bilgisayarlar ile bazı iş yerlerinden elektronik ürün çalan F.A. yakalandı.
Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Muratpaşa ilçesinde bazı iş yerleri ve aile hekimliği merkezlerindeki bilgisayar ve elektronik malzemelerin çalındığı ihbarı üzerine hareket geçti. Hırsızlığın meydana geldiği yerlere yakın güvenlik kameralarını incelemeye alan ekipler, F.A. isimli hırsızlık zanlısını tespit etti. Zanlı F.A’nın geceleri kepenklerini kırdığı iş yerlerinden yazar kasa içerisindeki paraları ve aile hekimliği merkezlerinden laptop bilgisayar, cep telefonu ve tablet çaldığı belirlendi.
F.A. polis ekiplerinin kısa süreli araştırması sonucunda yakayı ele verdi ve çaldığı elektronik ürünlerde sahiplerine teslim edildi. Ayrıca bir aile hekimliği merkezinde çalınan bilgisayarın içerisinde hastalara ait bilgilerin tutulduğu öğrenildi.
F.A. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde tamamlanan ifade işlemlerinin ardından tutuklanması talebiyle Antalya Adliyesi’ne sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.