Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aile Hekiminden Yaşlı Hastaya Azar İddiası

İzmir’de bir aile hekiminin, kendisinden izinsiz olarak odasına girdiği için yaşlı bir hastaya bağırdığı iddia edildi. Doktorun yaşlı adamı azarladığı anlar amatör kamera tarafından kayda alındı.İddiaya göre, Kemalpaşa ilçesi Bağyurdu’ndaki...

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 18:43
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 18:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’de bir aile hekiminin, kendisinden izinsiz olarak odasına girdiği için yaşlı bir hastaya bağırdığı iddia edildi. Doktorun yaşlı adamı azarladığı anlar amatör kamera tarafından kayda alındı.
İddiaya göre, Kemalpaşa ilçesi Bağyurdu’ndaki bir sağlık ocağında yaşlı bir adam, kadın doktorun yemekte olduğu esnada odasına girerek doktoru beklemeye başladı. Doktor, odaya girer girmez bekleyen yaşlı adama bağırmaya başladı. Kendisinden izinsiz olarak odaya girildiğini ve odadan herhangi bir şeyin kaybolması durumunda yaşlı adamı sorumlu tutacağını söyleyen doktorun hararetli konuşmaları bir vatandaş tarafından cep telefonunun kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.
Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından olay büyük tepki çekerken, görüntüler binlerce kişi tarafından paylaşıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.