Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ahırda yangın çıktı: 29 hayvan telef oldu

Sivas’ta merkeze bağlı Günören köyünde bulunan bir ahırda çıkan yangında 31 hayvandan 29’u telef oldu. Kurban bayramı için beslenen hayvanların telef olmasıyla hayvan sahibi 300 bin TL zarara uğradı.Edinilen bilgiye göre, Sivas merkeze...

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2016 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2016 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sivas’ta merkeze bağlı Günören köyünde bulunan bir ahırda çıkan yangında 31 hayvandan 29’u telef oldu. Kurban bayramı için beslenen hayvanların telef olmasıyla hayvan sahibi 300 bin TL zarara uğradı.
Edinilen bilgiye göre, Sivas merkeze 28 kilometre uzaklıkta bulunan Günören köyünde yaşayan 68 yaşındaki Turan Baş’a ait ahırda gece saat 01.00 sularında yangın çıktı. Ahırdaki samanların da tutuşmasının ardından büyüyen yangında Turan Baş, içeride bulunan 31 büyükbaş hayvanı kurtarmak için uğraştı.
Hayvanlarını kurtarmak için uzun süre ahırda kalan Turan Baş, yoğun dumandan zehirlenerek bayıldı. Sivas Numune Hastanesi’ne kaldırılan Turan Baş yoğun bakıma alınırken, ahırdaki yangın itfaiye ekipleri ve köylülerin çalışmasıyla 11 saat sonra söndürüldü.
Yangının söndürülmesinin ardından telef olan hayvanlar İl Özel İdaresi’ne ait iş makineleriyle çıkarılırken, Turan Baş’ın yakınları zararın 300 bin TL civarında olduğunu bildirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.