Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ahırda kaçak sucuk üreten 2 kişi gözaltına alındı

Kırklareli’nde ahırda kaçak sucuk üreten 2 kişi gözaltına alırken sucuk yapmak için kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Lüleburgaz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kırklareli’nin...

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2016 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2016 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kırklareli’nde ahırda kaçak sucuk üreten 2 kişi gözaltına alırken sucuk yapmak için kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Lüleburgaz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kırklareli’nin Lüleburgaz İlçesine Bağlı Tatarköy’de H.H. isimli şahsın, ahırında İ.Y. isimli şahısla birlikte kaçak sucuk yaptıklarını tespit etti. Cumhuriyet Savcılığından alınan arama kararının ardından ahırda arama yapan jandarma ekipleri 150 kilogram sucuk harcı, 2 adet kıyma makinesi, 1 adet sanayi tipi sucuk kurutmada kullanılan makine, 1 adet sanayi tipi buzdolabı, 120 kilogram sucuk yapımında kullanılan yağ, 10 top bağırsak, 31 adet 1 kilogramlık nitratlı kürleme tuzu ve 10 top sucuk ele geçirdi. Ele geçirilen malzemeler Gıda Tarım ve Hayvancılık Lüleburgaz İlçe Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
Olayla ilgili gözaltına alınan H.H. ve İ.Y. hakkında adli ve idari işlem başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.