Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ağrı’da Cezaevi Firarisi 2 Kişi Yakalandı

Kayseri ve Muş illerinde gerçekleştirdikleri yankesicilik olayından aranan ve cezaevi firarisi olan 2 kişi, Ağrı’nın Patnos ilçesinde yakalandı.Ağrı Valiliği’nden yapılan açıklamada; “05 Haziran 2016 günü Muş ilinde meydana gelen...

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 14:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayseri ve Muş illerinde gerçekleştirdikleri yankesicilik olayından aranan ve cezaevi firarisi olan 2 kişi, Ağrı’nın Patnos ilçesinde yakalandı.
Ağrı Valiliği’nden yapılan açıklamada; “05 Haziran 2016 günü Muş ilinde meydana gelen yankesicilik olayını gerçekleştiren iki şüpheli aynı gün Patnos İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce Patnos ilçe merkezinde yakalanmıştır.
Yakalanan yankesicilerden K.T. isimli şüphelinin Kayseri ilinde gerçekleştirdiği hırsızlık suçundan 4 yıl kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu ve aynı zamanda cezaevi firarisi olarak arandığı, yakalanan diğer şüpheli A.K.’nin ise ’Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama’ suçundan 5 yıl, Aydın ilinde gerçekleştirdiği hırsızlık suçundan 3 yıl olmak üzere toplam 8 yıl hapis cezası ile arandığı tespit edilmiştir” denildi.
Yakalanan iki şüphelinin adliyeye sevk edilmek üzere gözaltına alındığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.