Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ağaç Köprüden Düşen Kadın Irmakta Kayboldu

Ordu’da, ağaç köprüden ırmağa düşen anne akıntıya kapılıp kaybolurken, oğlu yüzerek kurtuldu.Olay, dün akşam saatlerinde Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Gerce Mahallesi’nden geçen Turnasuyu Irmağı üzerinde meydana geldi. 6...

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2016 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2016 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ordu’da, ağaç köprüden ırmağa düşen anne akıntıya kapılıp kaybolurken, oğlu yüzerek kurtuldu.
Olay, dün akşam saatlerinde Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Gerce Mahallesi’nden geçen Turnasuyu Irmağı üzerinde meydana geldi. 6 çocuk annesi Asiye Özbucak, oğlu 2 çocuk babası Azam Özbucak ve 4 kişiyle bahçede çalıştıktan sonra eve dönmek için yola çıktı. Turnasuyu Irmağı üzerinde yöredeki vatandaşlar tarafından karşıdan karşıya geçmek için kullanılan ağaç köprüden el ele geçmeye çalışan Asiye Özbucak ve oğlu Azam Özbucak dengelerini kaybederek ırmağa düştü. Akıntıya kapılan anne- oğuldan Azam Özbucak bir süre sürüklendikten sonra, kenardaki çalılıklara tutunup yüzerek kurtuldu, Asiye Özbucak ise akıntıda kayboldu.
Dün akşamdan bu yana dalgıç polisler, UMKE, AFAD, 112 sağlık ekipleri, Ordu Büyükşehir Belediyesi arama kurtarma ekipleri, şiddetli akıntının olduğu ırmakta Asiye Özbucak’ı arama çalışmalarını sürdürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.