Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ağaç Koğuğuna Girip Kurtarılmayı Beklediler

Bursada, Uludağ’da doğa yürüyüşüne çıkan 3 genç, yağmur ve fırtına yüzünden yollarını şaşırıp kayboldu. Yağmur ve fırtınada mahsur kalan gençlerden biri düşüp omzunu kırdı. Bir ağaç koğuğuna girip geceyi geçiren gençler,...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2016 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2016 11:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursada, Uludağ’da doğa yürüyüşüne çıkan 3 genç, yağmur ve fırtına yüzünden yollarını şaşırıp kayboldu. Yağmur ve fırtınada mahsur kalan gençlerden biri düşüp omzunu kırdı. Bir ağaç koğuğuna girip geceyi geçiren gençler, sabahın ilk saatlerinde kurtarma ekipleri tarafından bulunup hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre, Servet Toktaş (17), Yasin Öztürk (28) ve Maşallah Çelik (26) olduğu öğrenilen 3 kişi, piknik yapmak için dün Uludağ Kadıyayla’ya gitti. Akşam üzeri doğa yürüyüşüne çıkan 3 kafadar evlerine orman içerisinden yürüyerek gelmek istedi. Ancak hava karardığında aniden bastıran yağmur ve fırtına yüzünden yollarını kaybeden 3 genç, ormanda mahsur kaldı. Dün akşam saat 19:30’da 155 polis imdat hattına gelen ihbar sonrası harekete geçen kurtarma ekipleri, gece boyunca gençleri aradı. Yağmurdan korunmak için bir ağaç koğuğunda sabahlayan gençler, JAK, AFAD ve UMKE ekipleri tarafından Zeyniler köyünün üst yamaçlarında sabaha karşı bulundu. 112 ambulansına bindirilen 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Gençlerden birinin omzunun kırıldığı belirtildi. Olayla alakalı tahkikat sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.