Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ağaç hayatını kurtardı

Bursa’da kaza anında devrilen traktörü, refüjdeki ağaç ters dönmesini engelledi. Meydana gelen kazada, 66 yaşındaki M.T. yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.Edinilen bilgiye göre kaza, Bursa’nın İnegöl ilçesi Alanyurt yolu üzerinde meydana...

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2016 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2016 17:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ağaç hayatını kurtardı
Bursa’da kaza anında devrilen traktörü, refüjdeki ağaç ters dönmesini engelledi. Meydana gelen kazada, 66 yaşındaki M.T. yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Bursa’nın İnegöl ilçesi Alanyurt yolu üzerinde meydana geldi. İnegöl’den Alanyurt istikametine seyir halinde olan M.M. (26) idaresindeki 16 KJJ 26 plakalı özel araç ile aynı istikamete seyir halinde olan M.T. (66) idaresindeki 16 KKY 84 plakalı traktör çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle traktör kontrolden çıkarak yan yattı. Yan yatan traktörü, orta refüjde bulunan ağaç ters dönmesini engelledi. Traktör sürücüsü M.M., yaralı olarak olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kaza sonrası yol ortasına akan yağ sebebiyle olası bir kazayı önlemek için polis ekipleri gerekli tedbirleri aldı. Traktörün ve otomobilin çekilmesinden sonra yol tekrar trafiğe açıldı.
Kaza ile ilgili gerekli soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.