Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ağabeyini Ziyaret Edecekti, Patlamanın İçinde Kaldı

İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamada yaralanan ve ameliyata alınan 16 yaşındaki Birol Görgüt’ün çok özlediği ağabeyini ziyaret etmek üzere olay yerinden geçtiği öğrenildi.İstiklal Caddesi’nde meydana gelen terör saldırısında...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamada yaralanan ve ameliyata alınan 16 yaşındaki Birol Görgüt’ün çok özlediği ağabeyini ziyaret etmek üzere olay yerinden geçtiği öğrenildi.
İstiklal Caddesi’nde meydana gelen terör saldırısında yaralanan vatandaşların çeşitli hastanelerde tedavileri sürüyor. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi süren 16 yaşındaki Birol Görgüt’ün annesi Filiz Görgüt oğlunun tedavisinin sürdüğünü kaydetti. Birol Görgüt’ün çok özlediği ağabeyini ziyaret etmek için olay yerinden geçtiği öğrenildi.
Anne Görgüt, oğlunun çok özlediği ağabeyini ziyarete giderken olayın yaşandığını belirterek, “Benim çocuk ağabeyine giderken, bana haber geliyor. Ben direk oraya koştum. Bir baktım çocuk sedyede. Şuan ameliyatta beklemedeyiz. 16 yaşında” dedi.
Yaralıların tedavileri ise çeşitli hastanelerde sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.