Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Afyonkarahisar’daki Otobüs Kazası

Afyonkarahisar’da meydana gelen ve 3 kişinin öldüğü 40 kişinin de yaralandığı otobüs kazasında hayatını kaybedenlerin isimlerinin belirlendiği bildirildi.Alınan bilgiye göre, Çifteler-Emirdağ karayolunun 9’uncu kilometresinde sabah saatlerinde...

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2016 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2016 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Afyonkarahisar’daki Otobüs Kazası
Afyonkarahisar’da meydana gelen ve 3 kişinin öldüğü 40 kişinin de yaralandığı otobüs kazasında hayatını kaybedenlerin isimlerinin belirlendiği bildirildi.
Alınan bilgiye göre, Çifteler-Emirdağ karayolunun 9’uncu kilometresinde sabah saatlerinde yaşanan kazada, S.K. (54) idaresindeki 42 B 7227 İstanbul-Konya seferini yapan yolcu otobüsü, iddiaya göre, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrilmişti. Devrilen otobüste bulunan ve hayatını kaybeden yolcuların isimlerinin belirlendiği belirtildi. Kazada Fatma U. (58), Kerem E. (84) ve Fidan Ç.’nin (46) hayatını kaybettiği öğrenildi.
Diğer yandan hayatını kaybeden 3 yolcunun cesedi otopsileri yapılmak üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi morguna kaldırılırken, kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.