Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Afyonkarahisar’da yaşanan anne cinneti

Afyonkarahisar’da dün gece cinnet getirerek 2 küçük oğlunu bıçaklayıp intihara kalkışan annenin yoğun bakımdaki tedavisi sürerken, hayatını kaybeden 3 yaşındaki çocuk bugün toprağa verilecek.Esentepe Mahallesi’nde gece geç saatlerde...

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2016 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2016 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Afyonkarahisar’da dün gece cinnet getirerek 2 küçük oğlunu bıçaklayıp intihara kalkışan annenin yoğun bakımdaki tedavisi sürerken, hayatını kaybeden 3 yaşındaki çocuk bugün toprağa verilecek.
Esentepe Mahallesi’nde gece geç saatlerde yaşanan olayda ailevi problemleri olduğu öne sürülen A.Ü. (32) isimli kadın, cinnet getirerek çocukları 3 yaşındaki Erencan Ü. ve 9 yaşındaki Emircan Ü.’yü bıçakla ağır yaraladıktan sonra kalbine sapladığı 2 bıçak darbesi ile intihara kalkışmıştı. Olayın ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılan anne ve çocuklarından 3 yaşındaki Erencan Ü., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Anne A.Ü. Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde, 9 yaşındaki Emircan Ü. ise Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yoğun bakımda tedavi altına alınmışlardı.
Olayın yaşandığı 4 katlı binanın en üst katındaki daire polis tarafından yapılan incelemelerin ardından güvenlik şeridi ile kapatıldı. Ailenin yakınlarının ve polisin eve girmek için çelik kapının kilitlerini söktürdükleri öğrenildi. Dairenin önündeki çocuk ayakkabıları ile merdiven girişinde duran çocuk arabası ise yaşanan dramı gözler önüne serdi. Binada yaşayanlar olayla ilgili konuşmaktan çekinirken, olayı duyup bina yakınına gelen vatandaşlar yaşanan olaya çok üzüldüklerini ve bir anlam veremediklerini ifade ettiler.
Anne ve büyük oğlu yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor
Olayda hayatını kaybeden 3 yaşındaki Erencan Ü.’nün cenazesinin yapılacak otopsinin ardından aileye teslim edileceği ve öğleden sonra defneedileceği öğrenildi. Talihsiz çocuğun 9 yaşındaki ağabeyi Emircan Ü.’nün de hastane yoğun bakımında verdiği yaşam mücadelesinin devam ettiği ve kalbine yakın bölgeden iki bıçak darbesi aldığı kaydedildi. Çocuklarını bıçakladıktan sonra kendisini kalbine yakın bir bölgeden iki defa bıçaklayarak ağır yaralayan anne A.Ü.’nün de durumunun ciddi olduğu belirtildi.
Yaşanan olayın ardından dün gece geç saatlerde gözaltına alınan baba H.Ü.’nün ise emniyetteki işlemlerinin devam ettiği ifade edildi. Olayla ilgili polis tarafından başlatılan geniş çaplı soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.