Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Afyonkarahisar’da mermer yüklü TIR devrildi, faciadan dönüldü

Afyonkarahisar’da mermer yüklü bir TIR’ın devrilmesi sonucu yaşanan trafik kazasında 1 kişi ağır yaralanırken, devrilen TIR’dan yola savrulan mermerler trafiğin aksamasına neden oldu.Edinilen bilgilere göre kaza, Kütahya-Afyonkarahisar...

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2016 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2016 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Afyonkarahisar’da mermer yüklü bir TIR’ın devrilmesi sonucu yaşanan trafik kazasında 1 kişi ağır yaralanırken, devrilen TIR’dan yola savrulan mermerler trafiğin aksamasına neden oldu.
Edinilen bilgilere göre kaza, Kütahya-Afyonkarahisar karayolunun 80. kilometresinde, Bayramgazi köyü kavşağı yakınlarında meydana geldi. Mehmet M., idaresindeki 38 GR 331 plakalı TIR henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce yolun sol tarafından bulunan bariyerlere çarpıp daha sonra yola yan yattı. Kazanın ardından TIR’ın dorsesinde bulunan mermerler yola savrulurken trafik bu yüzden bir süreliğine durdu. Kazada ağır yaralanan sürücü Mehmet M., olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile hastaneye kaldırıldı. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda polis ve temizlik ekibi sevk edildi. Kazada TIR’ın dorsesinden yola savrulan mermerlerden dolayı trafikte aksamalar neden olurken, yolda trafik bir süre polis tarafından kontrollü bir şekilde sağlandı.
Öte yandan, kaza esnasında yolun boş olması olası bir faciayı engellerken, TIR’dan savrulan mermerlerin başka bir araca zarar vermemesi ise büyük bir şans olarak nitelendirildi.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.