Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Afyonkarahisar’da jandarmadan sahte para operasyonu

Afyonkarahisar’da jandarma tarafından yapılan operasyonda, sahte 6 bin Amerikan Doları ile yine sahte olduğu belirlenen 6 bin TL ele geçirildiği bildirildi.Operasyonla ilgili Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, operasyonun...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2016 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2016 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Afyonkarahisar’da jandarma tarafından yapılan operasyonda, sahte 6 bin Amerikan Doları ile yine sahte olduğu belirlenen 6 bin TL ele geçirildiği bildirildi.
Operasyonla ilgili Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, operasyonun Sinanpaşa ilçesinde yapıldığı kaydedildi. Jandarma ekiplerinin Sinanpaşa ilçesinde ‘yabancı parada sahtecilik’ suçunu işledikleri, ellerinde bulunan sahte paraları piyasaya sürme gayreti içerisinde oldukları yönünde istihbaratı alarak harekete geçtikleri ve operasyon yaptıkları belirtildi. Operasyonda 6 bin Amerikan Doları ile birlikte yine sahte olduğu belirlenen 60 adet sahte 100’lük banknotlar ele geçirildiği ifade edildi. Operasyonda gözaltına alınan ve isimlerinin K.A., C.E., A.Ö. ve B.A., olduğu belirlenen 4 şahıs hakkında gerekli işlemler yapıldıktan sonra adli makamlara sevk edildikleri öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.