Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Afyonkarahisar’da intihar girişimi

Afyonkarahisar’da Sevgi Evlerinde kalan 16 yaşındaki bir genç kız, intihar etmek için çıktığı tarihi Karahisar Kalesi’nin surlarından polis ve psikologların yaklaşık yarım saatlik ikna çabası sonrası indirilebildi.Edinilen bilgilere...

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2016 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2016 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Afyonkarahisar’da Sevgi Evlerinde kalan 16 yaşındaki bir genç kız, intihar etmek için çıktığı tarihi Karahisar Kalesi’nin surlarından polis ve psikologların yaklaşık yarım saatlik ikna çabası sonrası indirilebildi.
Edinilen bilgilere göre, H.R. isimli 16 yaşındaki genç kız, girdiği bunalım sonucu Karahisar Kalesi’nin surlarına çıkarak atlamak istedi. Kaleye çıkmak isteyen vatandaşlar olayı görünce durumu hemen polis ve 112 Acil Servise bildirdiler. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri bölgeye psikolog, itfaiye ve İl Afet ve Acil Durumu Müdürlüğüne bağlı Sivil Savunma ekibi istedi. Bölgeye gelen psikologlar, polisin de yardımı ile genç kızı yaklaşık yarım saatlik bir uğraşın sonunda ikna ederek çıktığı surlardan aşağı indirmeyi başardı. Ölümden dönen genç kız surlardan indirildikten sonra psikolog nezaretinde olay yerinde hazır bekletilen 112 Acil Servis ambulansına bindirilerek sağlık kontrolü için Afyonkarahisar Devlet Hastanesine götürüldü.
Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evlerinde kalan genç kızı intihara sürükleyen sebeplerin araştırılması için soruşturma başlatıldığı bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.