Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Afyonkarahisar’da Hemzemin Geçitte Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Afyonkarahisar’da meydana gelen trafik kazasında, yük treninin çarpıp yaklaşık 150 metre sürüklediği ticari araçta bulunan 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Kazada ticari araçtan koparak hemzemin geçitte kalan koltuk ise kazanın dehşetini...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Afyonkarahisar’da meydana gelen trafik kazasında, yük treninin çarpıp yaklaşık 150 metre sürüklediği ticari araçta bulunan 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Kazada ticari araçtan koparak hemzemin geçitte kalan koltuk ise kazanın dehşetini gözler önüne serdi.
Edinilen bilgilere göre kaza, Afyonkarahisar-Balmahmut Köyü arasındaki bariyersiz hemzemin geçitte meydana geldi. İddialara göre dikkatsizlik yüzünden meydana gelen kazada, hemzemin geçitten geçmek isteyen Engin K., (37) yönetimindeki 43 RC 438 plakalı ticari araç, O.E., (45) idaresindeki 77378 sefer sayılı yük treni ile çarpıştı. Kazanın ardından lokomotif altında kalan ticari araç yaklaşık 150 metre sürükledikten sonra durabilirken, kaza sonrası adeta can pazarı yaşandı. Kazanın ardından tren görevlileri durumu hemen jandarma ve 112 Acil Servis’e bildirirken, kazada otomobil sürücüsü Engin K., Sezgin Ünal (31) ve ismi henüz belirlenmeyen bir kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi kaldırıldığı aktarıldı. Hastanedeki yaralılardan Sezgin Ünal’ın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği ifade edilirken, diğer 2 yaralanın ise durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.
MAKİNİST İFADESİ ALINMAK ÜZERE GÖZALTINA ALINDI
Kazada bulunduğu yerden koparak olayın meydana geldiği hemzemin geçide düşen aracın koltuğu kazanın dehşetini gözler önüne serdi. Yük treninin Dumlupınar-Afyonkarahisar seferini yaptığı öğrenilirken, kaza sonrası trenin makinisti O.E.’nin jandarma tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltına alındığı bildirildi.
Jandarma tarafından olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Öte yandan, kazada yaralanan bir kişinin kimlik belirleme çalışmalarının ise sürdüğü kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.