Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Afyonkarahisar’da FETÖ operasyonunda 12 kişi tutuklandı

Afyonkarahisar’da yürütülen Fettullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında ‘ByLock’ isimli mesajlaşma programını kullanan ve çoğunluğunu öğretmenlerin oluşturduğu 12 kişi tutuklandı.Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar...

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2016 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2016 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Afyonkarahisar’da yürütülen Fettullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında ‘ByLock’ isimli mesajlaşma programını kullanan ve çoğunluğunu öğretmenlerin oluşturduğu 12 kişi tutuklandı.
Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hafta başında yapılan FETÖ operasyonunda aralarında öğretmenlerinde bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı. Şahıslardan 15’i dün adliyeye sevk edilirken, şahıslardan 12’sinin çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandığı 3’nün ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı belirtildi.
Öte yandan, tutuklanan şahısların büyük çoğunluğunu öğretmenlerin oluşturduğu ve yurt genelinde olduğu gibi örgüte ait olduğu iddia edilen ‘ByLock’ isimli mesajlaşma programının cep telefonlarında bulunduğu öne sürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.